Overgave

Ik heb een eigenzinnig en origineel kind, al zeg ik het zelf. Mijn zoon heeft het talent uitbundig verslingerd te raken aan een personage en daar volledig in op te gaan. Het is een goede imitator.

Zo hebben we een periode gehad dat hij nooit zonder zijn roze gitaar op pad ging vanwege zijn idool Dirk Scheele. Hij kon nauwelijks praten maar zingen kon hij wel, inclusief bijpassende mimiek.

Daarna volgde Spiderman, Tarzan -inclusief lendendoek, oerwoud-kreten en blauwe neus toen hij tegen de koelkast slingerde- de gelaarsde kat, Zorro, Graaf Floris, Harry Potter, Michael Jackson en Jack Sparrow.

En nu is het Bond. James Bond.

Dan bof je met een vader die op een zondagmiddag al zijn skills inzet om een filmpje met je te maken. Met een wc rolletje op de mobiele telefoon en een heuse set op de slaapkamer. Vol overgave. Van wie zou hij het hebben.

7 gedachten over “Overgave

  1. Vette trailer! Benieuwd wanneer de kaartverkoop voor de volledige film start. Ik ben er graag bij, reserveer alvast wat pluche!

  2. Wat een geweldig verhaal Mirjam. Ik moest meteen denken aan ons gesprekje tijdens Nachtnomaden, waarin je al vertelde over Siem. Ik verwacht kaartjes voor de premiere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *